Skip to main content

1789

Teatro en la Chácena

Divendres 30 d’agost de 2024
Pati de la Casa de Cultura, 22.30 h

Lloc d’origen: Pamplona (Navarra)
Idioma: castellà
Durada: 90 minuts
Gènere: diversos
Preu: 3 €

La companyia Teatro en la Chácena porta a escena aquest llibret del Théâtre du Soleil, que narra, amb les veus del poble francès, alguns dels esdeveniments dels primers anys de la Revolució: la convocatòria dels Estats Generals, la presa a la Bastilla o la proclamació de la Llei marcial el juliol de l’any 1791, dies després de la fugida dels reis a Varennes. Els artesans del barri de Saint Antoine, convertits en còmics de carrer, expliquen com van viure l’esvaïment de les esperances, l’esclat de l’alegria i el col·lapse dels somnis d’igualtat. 1789 és una forma d’explicar la història.

Teatro en la Chácena

La companyia està formada per exalumnes d’entre 18 i 23 anys del Taller de Teatre del Liceo Monjardín. Al llarg de la seva humil trajectòria, el grup s’ha nutrit de nois i noies amb diverses habilitats i característiques, tan artístiques com socials, però tots ells apassionats del teatre.

«Aprenem i creixem. Ens perdem i ens trobem. Malgrat les dificultats i els fracassos, seguirem trobant-nos i treballant per una mateixa missió social: explicar històries. Teatro en la Chácena acull vides amb diferents inquietuds i ambicions, amb un mateix somni.»

Més informació

ENTRADES

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de