Skip to main content

Baby Sisters Satisfayer

Baby Sisters

Dimarts 27 d’agost
Pati de la Casa de Cultura, 22.30 h

Divendres 30 d’agost
Plaça de l’Assumpció (Sant Narcís), 12.00 h

Lloc d’origen: Gavà (Catalunya)
Idioma: català i castellà
Durada: 70 min
Gènere: comèdia musical i improvisació
Preu: 3 € (Casa de Cultura) i gratuït a la plaça de l’Assumpció

Qui no vol viure diferents experiències durant les vacances? Amb la seva energia contagiosa i un toc de bogeria, les Baby Sisters et conviden a viatjar fins al Resort Satisfayer, un lloc paradisíac ple d’humor, impro i música, amb un toc burlesc i d’interacció amb el públic. I qui sap… potser et trobes enmig d’una de les seves improvisacions hilarants!

Baby Sisters

Les Baby Sisters són un duo còmic format per Charlie i Lolo que basa els seus espectacles en la improvisació i en monòlegs a partir de diferents temes. Així mateix, té el seu propi repertori de cançons i fa paròdies d’altres de conegudes.

El 2020 es va crear el grup i es va donar a conèixer amb una sèrie a Instagram. La sèrie publicava capítols diàriament. En algun capítol hi va haver aparicions d’actors com Jordi Ríos o Mónica Pérez. A poc a poc van anar creixent i els personatges van anar apareixent en diferents actes culturals de Gavà, Viladecans i Girona.

Han participat en el programa de televisió Got talent de Telecinco, actuen en esdeveniments privats i públics, com a la discoteca Apol·lo de Barcelona, dins de les festes «Churro con chocolate». També han participat en animacions a les fires Scrap Crea i Decora de Barcelona i Madrid i a les campanades del 2022 i 2023 a Gavà (Barcelona).

Actualment compaginen actuacions esporàdiques d’animació amb el seu espectacle, Baby Sisters Satisfayer.

Més informació

ENTRADES

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de