Skip to main content

Fràgium

Associació 30 Ous Teatre Inconscient

Dimecres 28 d’agost de 2024
Auditori Josep Viader, 18 h

Lloc d’origen: Sant Antoni de Calonge (Catalunya)
Idioma: català
Durada: 60 minuts
Gènere: teatre familiar
Preu: 3 €

Una història visual pensada per a adults, adolescents i infants, junts, en comunió, compartint vida i mort, família i estranys, màgia i realitat. Buscant nous llenguatges teatrals, ens endinsem dins la partitura emotiva i narrativa de la vida de la Musamira, una petitona que ens roba el cor amb somriures i esgarrapades. Aleshores, emprenem un viatge poètic, tot jugant amb un calidoscopi de jocs escènics, i anem confeccionant un relat sobre històries tristament conegudes. Odissees de guerra i exili, on la vida, a vegades, reuneix amb força diferents persones després d’un viatge per mar. En aquest cas, la mar porta fins a les costes catalanes les restes del naufràgium d’unes vides en particular. I una comunitat qualsevol acull els nouvinguts. A poc a poc, entre ells s’obre un canal de germanor; un món on poden compartir, dialogar i escoltar; un món on els somriures i les abraçades ho curen tot. I la vida passa amb senzillesa, amb el testimoni renovat dels nostres ancestres.

Associació 30 Ous Teatre Inconscient

L’Associació 30 Ous Teatre Inconscient és una companyia que té el propòsit de despertar la consciència de l’espectador mitjançant diverses propostes en què el llenguatge teatral serveix per explicar històries i proposar experiències. La companyia va ser creada a Palamós el 2021 per Núria Domènech i Bel Llambrich. Les dues actrius tenen una trajectòria de trenta anys en l’àmbit de la representació teatral, com a actrius, directores de projectes i dinamitzadores de tallers grupals amb eines teatrals i de vessant terapèutica. La formació i l’experiència personal de totes dues en tots dos àmbits marca el tret distintiu del treball de la companyia.

Actualment, la companyia té en cartell els projectes següents:
– Clown terapèutic, amb tres nivells de tallers.
– Fràgium (teatre familiar).
– Reminiscències (microteatre). Adaptació de dos contes d’Oliver Sacks.
– Tastavides (teatre sensitiu i experiencial). A través d’un tast de vi conscient, escenificació del paral·lelisme entre el procés del vi i la vida de l’esser humà. (Estrena: 13 de setembre 2024.)

Més informació

ENTRADES

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de