Skip to main content

La estela de Estela

Cia. Vocingleando

Dijous 29 d’agost de 2024
La Mercè, 19.30 h

Lloc d’origen: Ciempozuelos (Madrid)
Idioma: castellà
Durada: 90 minuts
Gènere: comèdia
Preu: 3 €

La Patricia demana ajuda a l’Estela perquè ha matat el seu marit per accident. L’Estela descobreix que la seva amiga està trasbalsada i confusa, i decideix posar sentit comú a la tragèdia, però acaba embolicada en un laberint emocional, fins al punt de no saber si realment ha sigut un accident, si la Patricia és realment la Patricia, o què és el que veritablement està passant.

El laberint emocional parteix d’un nucli únic que xoca amb els diferents personatges de l’obra.

Cia. Vocingleando

La companyia Vocingleando és un punt de trobada entre professionals i amateurs de les arts escèniques; un taller d’experimentació on conflueixen actors, guionistes, productors, ballarins i tècnics per tal de crear sinergies que potencien la creació i el desenvolupament artístic. Un nexe que posa en contacte persones que comparteixen un interès en les arts escèniques.

Ha produït projectes de creació pròpia basats en textos originals per a teatre, i en ocasions amb espectacles de gran format, alguns creats per encàrrec, per a una celebració o un homenatge. En total han fet vint muntatges: onze obres de teatre i vuit espectacles de gran format.

Més informació

ENTRADES

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de