Skip to main content

Pul·lulants

Cia. Cop d’Ull

Dimecres 28 d’agost
Itinerant (sortida plaça Hospital, Girona), 12.00 h

Lloc d’origen: Girona (Catalunya)
Idioma: llenguatge corporal
Durada: 45 minuts
Gènere: clown i teatre de carrer
Preu: Gratuït

Sonen les campanes de l’església. Són les quatre. L’Imgard Stiegelmayer i en Roger Roderic es troben al carrer. Passegen, somien, juguen, s’empaiten, compren, mengen, riuen, salten, criden, corren, observen, volen, pedalen, caminen, ballen, somriuen, saluden, beuen i viuen. Sobretot viuen. Sonen les campanes de l’església. Són les cinc. L’Imgard i en Roger s’acomiaden i marxen a casa.

Pul·lulants és un espectacle de carrer en el qual dos personatges de mirada curiosa passegen per la ciutat d’una manera… diferent. Aconseguiran contagiar el públic amb la seva mirada?

Cia. Cop d’Ull

Iban Martínez, Dídac Jordà i Verena Künzel es van conèixer compartint cursos de clown i teatre de carrer amb Pere Hosta. El 2020, van engegar el projecte de la companyia Sotrack amb altres integrants, el qual va culminar amb l’espectacle A Fil Good, al FITAG 2021.

La Verena s’ha centrat en el clown (Fanny Giraud), i amb dues creacions pròpies, ha actuat a L’Estranger, a l’Ateneu de Nou Barris i a la Casa Groga. En Dídac s’ha format en clown (Pep Vila) i teatre de carrer (Kamchàtka, Willy Dorner), treballa en una creació pròpia i ha participat en un espectacle de la companyia Emília Gargot. L’Iban fa teatre, ara mateix, també a la companyia Art’Unit i La Faràndula de Llagostera, i és cap de colla dels Diables d’en Pere Botero de Salt.

L’Imgard Stiegelmayer (Verena) i en Roger Roderic (Dídac) són dos personatges que queden de tant en tant per pul·lular pels carrers de Girona. Amb la incorporació de la mirada externa de l’Iban, la companyia Cop d’Ull neix l’abril de 2024 per compartir les mirades d’aquest curiós trio amb el món.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de