Skip to main content

Sota la catifa

Associació WC Teatre

Divendres 30 d’agost de 2024
Pati de les Magnòlies, 21.00 h

Lloc d’origen: Arbúcies (Catalunya)
Idioma: català
Durada: 70 minuts
Gènere: comèdia dramàtica
Preu: 3 €

A la majoria de les llars, a sota la catifa, s’hi poden trobar tot de restes que amb el temps s’hi han anat acumulant. Si no és que algú les hi posa expressament cada vegada que escombra perquè el terra llueixi com el primer dia.

WC Teatre us presenta una comèdia satírica on les misèries d’uns veïns «peculiars» surten a la llum. Estereotips, vergonyes, prejudicis i pudor són retratats en aquesta interessant trobada de veïns.

I tu? Hi amagues alguna cosa, sota la catifa?

Associació WC Teatre

WC Teatre és una petita companyia de teatre creada el 2016 que té com a objectiu poder gaudir de la màgia del teatre i fer gaudir el públic.

El projecte és amateur i senzill. La companyia s’adapta a molts tipus d’escenaris amb diferents estils: humor gestual, clown, comèdia, vodevil. Fins i tot són capaços de fer alguna cosa seriosa… però només alguna cosa.

Des del 2016 fins ara han participat, també com a organitzadors, en múltiples gales i cursos de teatre infantil arreu de les comarques gironines, presentant obres com Perdedors, L’electe, El sopar dels idiotes i, ara mateix, Sota la catifa.

Més informació

ENTRADES

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de